5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Letnji “Sajam venčanja”

Letnji “Sajam venčanja”

Leto u Beogradu je počelo pod velom “Sajma venčanja” koji se po drugi put održao u našem gradu. Posetioci su mogli da uživaju u jedinstvenoj ponudi venčanica, a posebno želimo da istaknemo kreacije domaćih dizajnera. Sajam su upotpunile moderne dekoracije i nakit.

MG 1713 Letnji Sajam venčanja

Najzastupljenije su bile venčanice u beloj i nijansi šampanjca, dok trendu odolevaju one u plavoj i roze boji. Toalete su mahom napravljene u tradicionalnom stilu. Obavezan detalj skoro svake kreacije je bio šešir ili jednostavan cvet za kosu umesto klasičnog belog vela. Napravljene od najfinijih materijala, posebnu pažnju su privlačile one ukrašene kamenčićima, pojasom od bisera i čipkom. Najtraženije su venčanice sa korsetom, što nam je potvrdila i buduća mlada koja je rado pozirala pred objektivom za naš magazin u jednoj takvoj venčanici. Mladoženje su u carstvu elegantnih modela mogle da izaberu i kravate neobičnog dizajna napravljene od satena. Ponuda juvelirskih kuća bila je skromna, ali dostojna pažnje.

MG 1732 Letnji Sajam venčanja MG 1729 Letnji Sajam venčanja MG 1734 Letnji Sajam venčanja MG 1722 Letnji Sajam venčanja MG 1749 Letnji Sajam venčanja MG 1746 Letnji Sajam venčanja MG 1711 Letnji Sajam venčanja MG 1731 Letnji Sajam venčanja MG 1738 Letnji Sajam venčanja

Izbor dekoracije za venčanje važan je poput izbora haljine i odela. Za najvažniji dan u svom životu možete odabrati dekoraciju u kojoj dominira bela boja ukombinovana sa kristalnim čašama, escajgom nežne nijanse, srebrnim svećnjakom ili vazom neobičnog oblika u kojoj se nalaze voda i cveće. Sa druge strane, veoma popularne postaju i crveno-bele dekoracije, u okviru kojih se na stolovima pored svakog tanjira nalaze vrećice ispunjene slatkišima, kao i dekoracija kojoj poseban pečat daje posuđe prošarano zlatnim nijansama. Priču o modernoj dekoraciji za venčanja pročitajte već sledeće subote na vašem omiljenom online magazinu.

MG 1710 Letnji Sajam venčanja MG 1716 Letnji Sajam venčanja MG 1719 Letnji Sajam venčanja MG 1736 Edit Letnji Sajam venčanja MG 1717 Letnji Sajam venčanja

Fotograf: Jean-François Nicollet


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Editors choice