Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

LG Optimus Pad Tablet

LG Optimus Pad Tablet

U moru novih gadžeta LG Optimus Pad Tablet nije mogao da prođe nezapaženo. Predstavljen na Mobile World Congress (MWC), LG Optimus Pad Tablet radi na Android 3.0 platformi, što pruža mogućnost podrške veće rezolucije i aplikacija kao što su Google eBooks. Takođe poseduje 1GHz Dual Core NVDIA Tegra 2 procesor, 8.9-inčni ekran na dodir i dve HD video kamere od 5 megapiksela što ga čini jednim od najsavremenijih računara ovog tipa.

LG Optimus Pad One Hand Grip LG Optimus Pad Tablet

LG tvrdi da je dijagonala od 8.9 inča prava mera udobnosti upotrebe. Rezolucija ekrana iznosi 1280 x 768, a odnos stranica je 15:9. Ono što ga izdvaja od ostalih tableta jeste to što pruža mogućnost snimanja i gledanja 3D fotografija i video zapisa. Uređaj ne pruža kompletno 3D iskustvo, poput mobilnog smart telefona Optimus 3D, takođe predstavljenog na MWC-u, zato što njegov ekran ne može da prikazuje 3D sadržaj, već su na raspolaganju posebne naočare ili ga možete povezati sa odgovarajućim televizorom. U saradnji sa vebsajtom Youtube, Optimus Pad će imati pristup posebnom YouTube kanalu sa 3D sadržajima.

LG Optimus Pad izlazi na tržište Evrope u martu ove godine i očekujemo ga sa velikim interesovanjem. U isto vreme u planu je i izlazak pomenutog LG Optimus 3D smart mobilnog uređaja sa sličnim karakteristikama, ali ovaj uređaj poseduje ekran koji priža 3D efekat bez korišćenja naočara. Izgleda da polako ali sigurno 2D tehnologija odlazi u zaborav.

LG Optimus Pad YouTube LG Optimus Pad Tablet
Nikola Trajković je inženjer, pustolov i urbani kreativac. Zakleti Dorćolac koji najviše voli da živi svuda po malo. Život u Parizu i Istanbulu obogatio je način na koji doživljava modu.

Editors choice