Moda i samo moda – okosnica je revije kojom su prodajna mjesta u ZTC-u predstavila svoje proljetno-ljetne kolekcije. Posjetitelji i gosti imali su prilike vidjeti sportski, casual i svečani look, a sve u izvrsnoj, opuštenoj, ali vrlo glamuroznoj atmosferi.

Reviju su nosila poznata imena poput: Nikoline Miletić, Ivane Ljutić, Dina Bubičića i Ivane Paris, a početak revije, kao i kraj, osmišljen je neobično i vrlo kreativno. Tako je na početku revije izrežiran nestanak struje, manekenke su ostale zaglavljene u liftu, a situaciju su spasili dečki iz Riječkog alpinističkog kluba koji su se spustili niz krovne prozore ZTC-a. Oni su otvorili lift, “oslobodili” djevojke – što označava službeni početak revije. Na samom kraju riječki manekeni dokazali su da su veliki džentlmeni, te su podijelili ruže gošćama koje su prisustvovale reviji. Za savršen izgled manekenki i manekena pobrinuo se “Illamasqua” tim, uz frizure “Natural” salona iz Rijeke.

Posebnost revije je i što su se prvi put okupile riječke modne blogerice koje su posjetiteljima predstavile sebe, svoje viđenje mode i trendova. Tako je u voditeljskom dijelu programa Marija Mažar o modi porazgovarala s Leonardom Komen – najmlađom hrvatskom blogericom koja vodi “Soffisinglesstlye” blog, kao i s Minelom Đivoje koja na svom blogu “Stylish Style” piše vrlo kvalitetne i zanimljive modne osvrte i tekstove. Svoje viđenje mode dale su i voditeljice Ana Radišić, Jelena Urukalo i Tina Vukov, koja je naglasila da je u pripremi i novi album – što je mnoge razveselilo!

Tina Vukov “Lift Me Up” modna revija

Svoje viđenje mode dala je i Tina Vukov

Izvrsna modna poslastica u organizaciji riječke agencije “Alura”, privukla je velik broj posjetitelja, a svi prisutni još su se jednom uvjerili u odličnu ponudu odjeće, obuće i modnih dodataka Zapadnog trgovačkog centra Rijeka.

Editors choice