Indutrija zabave rukovodi se jednostavnim načelom da se uspešna formula ne menja, jer publika uvek želi još istog. No, za to načelo neophodno je da umetnici održe nivo kvaliteta. Zato se najviše cene zvezde koje mogu da se održe na vrhu.

Linkin Park je snimio dva veoma uspešna albuma “Hybrid Theory” i “Meteora”, a onda su odlučili da dobrano preznoje producente. Snimili su, naime, nešto sasvim drugačije. “Odlučili smo da na smrt prepadnemo producente. Stavili smo se na probu i ponosimo se time”, izjavio je pevač Čester Benington (Chester Bennington).

lpark Linkin Park plaši producente

Može im se!

Kažu da se novim albumom vraćaju korenima, da su želeli da iskuse kreativnu slobodu koju im daje uspeh koji je iza njih. Osvojili su dva Gremija i prodali preko 50 miliona primeraka, što im daje kredibilitet da se malo poigraju sa strogim pravilima šou-biznisa.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice