Liza Mari Prisli (Lisa Marie Presley) jedino je dete Elvisa i Prisile Prisli (Elvis and Priscilla Presley).

Ako niste znali godine 2003. objavila je prvi album “To Whom It May Concern” koji se popeo na vrhove top lista već posle nekoliko meseci. Sve tekstove je pisala sama, a melodije je snimala u saradnji sa drugim kompozitorima. Svi su bili iznenađeni dubokim i zavodljivo opasnim glasom Elvisove ćerke.

lisa meri Lisa Marie Presley objavljuje novi album

Liza Mari, Elvisova jedinica

Drugi album “Now What” izišao je 2005. godine i ponovo se naselio u vrh top lista. Zbog pojedinih tekstova dobio je oznaku “Parental Advisory”. Ne njemu je bilo i gostovanja i obrada, a u pesmi “Shine” čuje se i Pink (Pink).

Posle sedam godina Liza Mari izdaje novi album pod naslovom “Storm & Grace”. Za razliku od prethodnih albuma na kojima nije bilo žanrovski jasno kuda će se Mari kretati, “Storm & Grace” otkriva umetnicu koja je produbila znanja i veštine, koja ne zapada u žanrovske parametre, ali ih ni ne narušava. To je iskren album, pesama koje deluju spontano, nežno i utešno, ali i dalje snažno, sa tim bluzerskim glasom Lize Meri.

Čestitamo.

Izvor fotografija: lisamarie.com


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice