Robna marka LISCA sinonim je za moderan i savršen dizajn, proverene linije i prihvatljive cene. To je moderan i ženstven brend donjeg veša, kupaćih kostima, spavaćeg programa i bluza. One koje se odluče za kolekciju LISCA dobiće modele koji će maziti njihovu kožu i istovremeno istaći obline.

LISCA je romantična, raskošna i pre svega elegantna. Takva će biti žena koja se odluči za kolekciju LISCA Fashion za jesen i zimu 2014. Žene su borci i tokom dana uskađuju razne obaveze. Ipak i dalje žele da se osećaju sigurno i voljeno. Sve to modernoj, jakoj ženi donosi nova kolekcija LISCA Fashion – udoban veš koji će joj biti čvrst oslonac, nežni materijali će joj milovati kožu, a moderan dizajn će istaći obline i pobrinuti se za samopouzdanje.

Danas vam predstavljamo modele pamučnog donjeg veša “Anja”, koji je savršen za svaki dan, jer je izrađen od prijatnog pamučnog pletiva sa dodatkom elastina.

Sa skoro 60 godina iskustva LISCA proizvodi vrhunski donji veš i kupaće kostime koji su odlično prihvaćeni od potrošača, jer su sinonim za savršenstvo, senzualnost i privlačnost.

lisca fashion nezni dodir pamuka 11 LISCA Fashion: Nežni dodir pamuka lisca fashion nezni dodir pamuka 2 LISCA Fashion: Nežni dodir pamuka

Editors choice