5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Žena koja živi svoj san: Liv Varfild stiže na Musicology festival

Žena koja živi svoj san: Liv Varfild stiže na Musicology festival

1/2

Zamislite. Zazvoni vam telefon. Javite se. Na drugoj strani je Prins, vaš idol i muzička legenda. Mislite da sanjate. Poziva vas na audiciju za svoj prateći bend.

Upravo tako je započela karijera talentovane Liv Varfild, koja će, zajedno sa svojim bendom “New Power Generation Horns”, nastupiti 25. jula na drugom izdanju Musicology festivala na Kalemegdanu.

Zanimljiv je put kojim je Liv Varfild stigla do vrha. Baveći se gimnastikom, Liv je upisala koledž u Portlandu, međutim, njen život će krenuti u potpuno drugom smeru. Liv je počela da nastupa po klubovima širom Portlanda i vrlo brzo postala jako popularna među lokalnom publikom. Prvi album je izdala sama, međutim, njena karijera je lansirana u visine svetlosnom brzinom upravo nakon sudbonosnog poziva. Liv je ostvarila ne samo svoj san, nego san svakog muzičara i postala deo benda “New Power Generation Horns”, koji prati Prinsa na turnejama. Ovom iskusnom i pronicljivom muzičkom geniju, koji je već iznedrio toliko zvezda, odmah je postalo kristalno jasno da Liv i njena energija ne smeju da ostanu u senci i da je ona kalibar za zvezdu. Liv izdaje svoj drugi album 2014. “The unexpected”, na kome je Prins pružio podršku mladoj divi kao mentor, autor i izvršni producent.

Editors choice