1/3

Kada se bliži letnje uživanje, plaže su neminovni deo svih planova. Kako bi se drugačije lepo leto zamislilo, a da nema odlaska na more i uživanja na plažama od jutra do večeri, pa onda i tokom noći uz savršenu muziku i društvo. Neodoljivog izgleda, plaže se nalaze po celom svetu, uz mora i okeane, ali ovog puta smo morali da se malo “dublje” zagledamo u one u Americi od kojih zastaje dah.

Virginia beach

Ova plaža je i te kako popularna i jedna od najposećenijih na svetu. Mnogo dešavanja, od raznih festivala i letnjih događaja, preko starog, istorijskog dela grada, čini je veoma privlačnom destinacijom. Sa tri ogromne plaže, pruža odmor za svakog, od onih koji traže mir i potpunu relaksaciju, pa sve do onih koji su željni “ludog” provoda.

Nacionalni park Dry Tortugas

Ovaj Nacionalni park smešten je u Meksičkom zalivu, nedaleko od Floride. Već na sam pomen njegove pozicije jasno je zašto je ovo jedna od najlepših destinacija. Čak sedam manjih ostrva čini ovaj park, a njegova zanimljiva istorija, kao i izolovanost samog zaliva, čine da ostavlja nezaboravan utisak koji ne može da se stekne nigde u Ujedninjenim državama.

Editors choice