Proleće je uveliko stiglo i ljubav je u vazduhu. Ili možda nije? MTV je spremio dve nove serije o parovima i zabavljanju koje će staviti ljubav na proveru.The Ex and The Why” utvrdiće da li bivši partneri treba da ostanu rastavljeni i Time’s Up u kojoj parovi moraju da odluče da li je daljina jača od njihove veze.

Od 16. maja, svakog radnog dana od 16:30h i 17h.

“Time’s Up” se bavi fenomenom “zabavljanja sa rokom trajanja”, odnosno vezama u kojima par mora da donese odluku u kom smeru će se kretati njihov odnos, jer će im se uskoro putevi razdvojiti. Da li je razlog tome odlazak na koledž, novi posao u drugoj državi, odlazak u vojsku ili nešto slično, sigurno je da se pred ovim mladim ljudima nalazi velika odluka. Svaka epizoda doneće dirljivu priču o dešavanjima u životu jednog para, izazovima, emocijama i pritisku u nedeljama koje prethode danu kada će morati ili da se oproste i krenu svako na svoju stranu, ili da bez obzira na sve pokušaju da sačuvaju svoju ljubav i održe vezu na daljinu. Koliko njih veruje da daleko od očiju ne znači i daleko od srca, saznaćete u seriji “Time’s Up” od 16. maja, svakog radnog dana od 16:30h.

246 Ljubav na testu u serijama: The Ex and The Why i Time’s Up

Šta se dogodi kada ne možeš da preboliš bivšeg dečka ili devojku? Svaka epizodaThe Ex and The Why prati dve odvojene priče o mladim ljudima koji su raskinuli sa svojom lepšom ili jačom polovinom. Međutim, kako u raskidu obično jedna strana više pati i želi da se pomiri, MTV je rešio da im omogući tu drugu šansu. Jednom od bivših partnera rečeno je da ide na sastanak iznenađenja, a kada stigne na dogovoreno mesto na kome ga čeka misteriozni udvarač i kada skine povez sa očiju ugledaće poznato lice ex dečka/devojke. Da li će iznenadni susreti rezultirati oduševljenjem i obnavljanjem ljubavi ili kajanjem što se uopšte dogodio, saznaćete u “The Ex and The Why”, od 16. maja, svakog radnog dana od 17h.

163 Ljubav na testu u serijama: The Ex and The Why i Time’s Up

Editors choice