Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ljubav neće učiniti da bude sve u redu

Ljubav neće učiniti da bude sve u redu

1/3

Ljubav nije magija, nije svemoćna i nema srećnih krajeva, a ipak… Ipak ne možemo da se otmemo maštanjima i slikama u glavi koje podržavaju iluzije i bajkovita očekivanja. Svi žudimo za ljubavlju, kao što narkoman žudi za još jednom dozom, za osećanjem blaženstva, za uzdizanjem iznad svakodnevice, briga i problema, za utapanjem u tom toplom osećanju koje nas uznosi i uliva nam želju za životom.
Želimo da pronađemo ljubav, kao da će tada biti sve u redu, kao da je ljubav utočište u kome možemo da budemo bezbedni od svih rizika i problema, da uzmemo tajm-aut u životnoj utakmici, da predahnemo i zaboravimo na sve što nas brine i muči.

ljubav Ljubav neće učiniti da bude sve u redu
Ljubav je droga, ljubav je lek, ljubav je anestetik, ljubav je injekcija adrenalina u srce, ljubav je uteha i sigurna kuća, ljubav je vaskrsenje za umrtvljena čula i izmučenu dušu. Istovremeno, ljubav sve to nije.
Jer, ljubav ćeš uzeti kao sveti Gral, napojićeš se njenom suštinom, napunićeš istrošene rezervoare energije, povratićeš snagu, nadu i borbenost i krenućeš obnovljena da se suočavaš sa svakodnevicom. Mrzećeš svakodnevicu što te stalno podseća na ograničenost tvoje sigurne kuće, što ti oduzima vreme koje možeš da provedeš posvećena ljubavi, ljubeći ljubljenog, vodeći ljubav – van sveta, stresa i zahteva, od kojih bežiš u ljubav. A onda će proći taj talas, taj cunami koji svi priželjkujemo, taj osećaj preplavljenosti kome se rado predaješ, taj romantični zanos koji voliš da smatraš ljubavlju i ljubav će ti se pokazati u svojoj realnosti. Zapravo, u tvojoj realnosti.

Editors choice