Ljubavna magija koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Ljubavna magija koja vas neće ostaviti ravnodušnim

17. Oktobar

Kada ste pročitali sve tekstove u domaćim i licenciranim časopisima sa naslovima “Kako da ga osvojite”, “Kako da ga zadržite”, “Kako da mu se svidite”, “Kako ovo, kako ono…” i tako dalje, shvatili ste da, uprkos tome što ste sledili sva njihova uputstva, on ipak nije ostao vaš ili samo vaš. Da li su ta upustva za osvajanje i zadržavanje muškarca pogrešna, ili su muškarci pogrešni, ili se pak vi niste baš slepo pridržavali propisanog recepta? Nešto tu ne štima, jer nikako da ga upecate za vjeki vjekova.

Ako ste pomislile da nema nade, pojavio se mali tračak. Onda kada naučna i zdravorazumska dostignuća prestaju da deluju, na scenu stupa magija – tek da se stvarnost malo začini. Recepti iz doba kada časopisi nisu postojali mogu vam poslužiti kao inspiracaja kako da voljena osoba ostane uz vas do kraja života i da ima srce, oči, uši i ostale organe samo za vas.

Bapske priče kažu da, ukoliko devojka želi da zadrži svog partnera, najpre mora da ga pozove na kafu – ali ne bilo kada. Pravo vreme za kuvanje kafe jeste vreme kada je devojka u “onim” danima. U skuvanu kaficu treba da iscedi nekoliko kapi “one” tekućine, sve to lepo promeša i da svom dragom da popije. Posle ovog napitka on će poludeti za vama i nijedna druga devojka nikada više neće okupirati njegovu pažnju.

coffe cup 1024x7681 Ljubavna magija koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Da li pravite dovoljno dobru kafu da se udate?

Sledeći trik manje je gadan po vašeg partnera, ali je komplikovaniji za vas. Najpre morate da nađete mrtvaca i sa njegove ruke skinete prsten. To je tzv. “mrtvački prsten”. Kada ste odabrali idealnog muškarca za sebe, vreme je da upotrebite prsten. Dakle, uzmete ga i kroz njega pogledate gospodina idealnog. Po predanjima, od trenutka kada ste ga pogledali kroz “mrtvački prsten”, on će gledati samo u vas.

3191562348 6f0ea25e14 Ljubavna magija koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Koliko daleko može se otići zbog ljubavi?

Sledeći trik malčice je zahtevniji od prethodna dva, a dejstvo mu je isto. Potrebno je da uhvatite slepog miša i odsečete mu krilo, zatim to krilo iseckate na najsitnije moguće komade. Ponovo skuvajte kafu i pozovite dragog na nju. Vi ćete piti kafu sa šećerom, a on sa komadićima slepog miša. On tada postaje vaš lični slepi miš, slep za sve druge.

MexicanFree tailedBat Ljubavna magija koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Za ovako nešto ili morate biti baš zaljubljeni – ili morate imati želudac

Za sledeći poduhvat morate da budete vrlo spretni i okretni – maltene da posedujete spajdermenske veštine. Treba da se popnete na krov kuće mladića koji vam se dopada i da skinete jedan crep, pa ga odnesete u svoju sobu i tamo ga čuvate. Na taj način čuvaćete i njegovu ljubav. A šta ako on živi u zgradi, pa nema krov i crep?

metal roof Ljubavna magija koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Žene su bile u stanju da rizikuju sopstveni život

Igla, vlas vaše kose i komad njegove odeće – ovo su rekviziti za sledeću “vradžbinu”. Protnete vlas kose kroz iglu i ušijete je u njegov džemper, majicu ili duksericu. Na ovaj način  ušili ste njegovu ljubav svojom ljubavlju, spojili ste se zauvek. Ukoliko imate kratku kosu – trik otpada.

gift551 Ljubavna magija koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Čini se da je ovaj trik još najbezazleniji

Verovatno postoji još sijaset trikčića, vradžbinica i bajalica koje služe tome da on prosto poludi za vama. Međutim, ovo je ipak 21. vek, zato predlažem neke sasvim druge metode kada je reč o partnerskim odnosima. Izludite ga magijom sopstvenog tela i duše.


Marija Ivanov je studentkinja novinarstva i veliko dete, koje odbija da odraste. Možda ponekad ne zna šta hoće, ali uvek zna šta neće. Ona živi svoj život i pušta druge da rade to isto.