5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ljubavni horoskop: Da li varaju?

Ljubavni horoskop: Da li varaju?

1/6

Horoskop je sinergija znakova, planeta, kuća u kojima su planete smeštene, aspekata koje međusobno grade. U svoj toj zavrzlami dobar astrolog uvek može da “oseti” i prepozna osobe sklone paralelnim vezama i one koje se ne ustručavaju da vode dvostruke živote. Znak u kome smo rođeni (položaj Sunca) samo je jedna od predispozicija koja nas čini mogućom varalicom ili pak osobom koja na veze ne gleda toliko ozbiljno.

Ovan

Ovnovi muškarci vole žene i neće mu promaći nijedna devojka u helankama i uskoj majici koja prošeta pored stola gde on ispija svoju kafu. On se neće ustručavati da iskomentariše istu, čak i pred svojom devojkom. Ali to je za utehu, verovali ili ne, jer on to radi iskreno i nagonski i nije neko ko “muti” i krije paralelne veze. Dakle opustite se, drage devojke, malo je verovatno da se u njegovom životu nešto dešava, a da vi za to ne znate.

Pet pogrešnih ubeđenja o ljubavi 2 Ljubavni horoskop: Da li varaju?

Bik

Bikovi spadaju u jedne od najvernijih znakova. Nemojte ih ograničavati, iako će oni to pokušati u suprotnom smeru, nemojte im pridikovati svaki dan i imaćete stabilnog muškarca kome možete verovati.

On je jedan od onih koji ne bi sebi oprostili da vas prevare i imaju bilo šta dublje sa drugom devojkom. Njemu možete verovati.

Editors choice