Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Ljubavni horoskop za april 2017.

Ljubavni horoskop za april 2017.

1/3

Ovan

Ovog meseca sve pršti od strasti. Bez obzira na to da li si u vezi ili ne, provodićeš se kao nikada do sada, a seksualna energija će naročito biti naglašena. Iskoristi dobre varnice koje sevaju na sve strane. Ako si u dužoj i ozbiljnijoj vezi, nešto mora da se desi – neko će raskinuti, a neko će se odlučiti na korak više – brak ili proširenje porodice.

Bik

Tebi april donosi nekoliko turbulentnih dana kada je ljubav u pitanju. Ako si singl, to će se promeniti jedino ako ti tako želiš. Trenutne prilike ti se nešto baš i ne dopadaju. Ako si u vezi, koliko god uživala, ovog meseca će svi problemi koje tvoj dragi i ti imate izaći na videlo, a ti nećeš znati kako da se nosiš sa tim. Ne očajavaj, ovo je samo prolazni stres, sve će se vratiti na svoje.

horoskop 3 4 Ljubavni horoskop za april 2017.

Blizanci

Ovog meseca će tvoja veza biti na probi. Problemi koji će se tu i tamo pojaviti učiniće da se zapitaš da li si zaista srećna u vezi u kojoj si i da li je to ono što želiš. Dakle, preispitaj sebe i svoja osećanja. Jake veze će opstati, dok će slabe pući. Nemoj da žuriš u vezu ili brak samo da ne bi bila sama. Slušaj svoja osećanja, želje i potrebe. Ti najbolje znaš.

Rak

Kada je tvoj ljubavni status u pitanju, april je za tebe mesec komunikacije. Dakle, ako nešto želiš, to moraš i da komuniciraš. Ako se desi neki problem, nemoj odmah da očajavaš već pričaj. Ništa nije tako strašno kao što se na prvi pogled čini. Osim toga, ovog meseca moraš da imaš na umu ovo – koliko god nekoga volela, ako on to ne zna, ništa nisi uradila, zar ne? Zato, budi otvorena i komunikativna kada je ljubav u pitanju.

Editors choice