Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Čarolija Pariza već vekovima ne prestaje da opčinjava posetioce ovog grada. Za Pariz se kaže da je “Grad ljubavi”, kao i ”Grad svetlosti”, a svakako ne izostaje ni teza da je ovaj grad – prestonica mode. Sva lepota Pariza postaje još lepša i zanosnija tokom zimskih praznika. Grad koji je svakako romantičan, postaje još romantičniji kada ga pokrije snežni pokrivač i zazvone božićna i novogodišnja zvona. Ukoliko se tokom praznika nađete u Parizu, ovo su lokacije koje biste trebali da posetite:

Predivna praznična rasveta – nigde nema lepše praznične rasvete nego u ovom gradu svetlosti. Jedna od najlepše dekorisanih lokacija Pariza svakako jeste najprestižnija i najšira avenija ovog grada – Jelisejska polja. Tu možete da vidite 200 predivno dekorisanih stabala drveća koji stoje uz put. Blještavilo predivnih lampica ostavlja bez daha.

01 Pariz praznicna rasveta Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Predivna praznična rasveta - avenija Jelisejska polja

Crkve – prazničnoj atmosferi će svakako doprineti predivne izložbe i dekoracije sa biblijskom temom. Posetite sledeće crkve: Put Notre Dame, Madeleine, Saint-Suplice, Saint Georges de la Villete, kao i Fééries d’Auteuil. Preplaviće vas osećaj ljubavi, blaženstva i mira.

02 Pariz crkve Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Crkve - predivne izložbe i dekoracije sa biblijskom temom

Praznične tržnice – uživajte u kupovini na prazničnim tržnicama. Neke od najlepših se nalaze u blizini avenije Jelisejska polja, ulici Sen Žermen de Pre, Plas de Abezes, Gar Sen Lezar, kao i na drugim lokacijama.

03 Pariz trznice Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Praznične tržnice

Praznični šoping – ukoliko preferirate modernije objekte za kupovinu, budite sigurni da ćete u Parizu naći predivne šoping centre. Ljubitelji Prada-e će biti impresionirani dekoracijom glavnog izloga u TC Printemps Haussman, deca će uživati u TC Bon Marché i svi će biti oduševljeni TC Galeries Lafaiette, gde su izlozi posvećeni scenama iz nove francuske verzije filma “Lepotica i zver”.

04 Pariz šoping Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Predivna praznična dekoracija šoping centra

Klizanje – uživajte u radostima na ledu, posetite neke od najlepših klizališta ovog grada. Mi vam predlažemo fenomenalno klizalište kod Ajfelovog tornja gde je pogled spektakularan.

05 Pariz klizanje Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Klizalište kod Ajfelovog tornja

“Diznilend” – koliko je Diznilend interesantan za decu, toliko je i za odrasle. Posetite ovaj magični svet i prisetite se perioda svog detinjstva. Diznilend tokom zimskih praznika izgleda fenomenalno i imaćete priliku da uživate u zimskim i bajkovitim zanimljivostima.

06 Pariz Diznilend Lokacije u Parizu koje morate posetiti tokom božićnih i novogodišnjih praznika

Čarobni Diznilend


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice