Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011.

Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011.

Pogledajte i inspirišite se klasikom i jednostavnošću koju vam modna kuća Dior nudi za tekuću sezonu. Već smo vam predstavili reviju ovog brenda, a sada je pred vama lookbook koji je fotografisao Ričard Pjer Peti (Richard Pier Petit), a pred njegovim objektivom je pozirao Žak Nod (Jacques Naude). Zajedno su uhvatili estetiku kolekcije i naglašene linije odeće.

dior Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior2 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior3 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior4 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior5 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior6 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior7 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior8 e1308153638341 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior9 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior 10 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice