Model Nimue Šmit (Nimue Smit) zaštitno je lice najnovijeg Gucci – jeva predstavka za sljedeću sezonu. Klasični, elegantni komadi odjeće koji inspiraciju crpe iz sedamdesetih godina, uradci su u kojima ćemo sigurno vidjeti strane i naše celeb – ove,  jer kolekcija obiluje “vječnim” komadima  inspiriranim muškom modom. ” Kolekcija je za odvažnu, samouvjerenu i pametnu ženu”, poručuju iz Gucci – ja. A iste će sigurno zadovoljiti i brdo modnih dodataka uz kolekciju kao što su elegantni šeširi, nakit vintage stila, clutch torbice i ogromne torbe. Odjeća je dizajnirana kako bi se nosila slojevito i odavala dojam volumena.

gucci1 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci20 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci10 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci9 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci8 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci7 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci6 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci5 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci3 Lookbook Gucci jesen 2011. gucci2 Lookbook Gucci jesen 2011.
Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Editors choice