Morate priznati da je zanimljivo da jedna obična torba sadrži toliko poezije i istorije u sebi.

Jedan od najimpresivnijih i najpoznatijih brendova ikada, Louis Vuitton, izgleda da ima tajni recept za pravljenje isključivo torbi koje postaju najtraženije i najželjenije. Speedy 25 je manja verzija klasične LV Keepall torbe i savršeni je modni detalj za grad i izlaske. U nju staju sve sitnice koje su nam potrebne svakodnevno i izgleda trendi.

Louis Vuitton Speedy 25 postoji u tri osnovne varijante : Damier Azur, Damier Ebene i  Monogram Canvas, napravljene od goveđe kože. Zaista su savršeni aksesoar za svaku priliku i događaj, zahvaljujući svojoj jednostavnoj eleganciji i jedinstvenom dizajnu. Sa svakom novom kolekcijom LV torbi, pojavi se obavezno i Speedy 25 odgovarajućeg dizajna.

Klasična Speedy 25 torbica ima ručke od kože, elegantan katanac sa ključem i naravno potpisom LV, unutra sasvim dovoljno prostora i lako se prepoznaje zahvaljujući LV Monogram šari.

Damier Azur torba je napravljena kao kombinacija između trimovane kože sa spoljašnje strane i tekstilne postave unutar torbe.  Šara neodoljivo podseća na šahovsku tablu. Boje su krem i plava. Vrlo slična njoj je Damier Ebene, ali kao varijanta sa tamnijim braon bojama.

Mnoge poznate ličnosti uvek sa sobom nose svoj LV Speedy 25 slatkiš u ruci:
Hilary Duff, Jennifer Love Hewitt, Miley Cyrus, Jessica Simpson.

Editors choice