5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

“Lovefest” nominovan za najbolji evropski festival

“Lovefest” nominovan za najbolji evropski festival

“Lovefest”, najveći muzički i umetnički događaj u centralnoj Srbiji, nominovan je za najbolji festival izvan Velike Britanije, prestižnu nagradu koju dodeljuje UK Festival Awards.

“Lovefest” je time stao rame uz rame sa nekim od najvećih svetskih muzičkih događaja, kao što su Burning Man (SAD), Pitchfork (SAD) i Tomorrowland (Belgija), kao i regionalnim manifestacijama poput Szigeta u Mađarskoj i festivala INmusic i Outlook u Hrvatskoj.

Festival ljubavi našao se u kategoriji sa još 40 popularnih manifestacija iz čak 30 zemalja sveta, a prema rečima organizatora, nominacija je prvi korak ka priznanju.

“Veoma smo uzbuđeni i velika nam je čast što smo nominovani zajedno sa gigantima svetske muzičke festivalske scene. Normalno je da svako od nas želi da pobedi, a prvo mesto bi značilo, ne samo uspeh za tim Lovefesta, već i za celu zemlju. Nominacija Lovefesta je takođe jedan od vidova promocije, koja će privući novu publiku i Srbiji doneti turiste sa svih strana sveta”, poručili su iz Lovefesta.

Lovefest 2013 1 “Lovefest” nominovan za najbolji evropski festival

Lovefest nominovan za najbolji evropski festival

Jedini kriterijum za izbor najboljeg su glasovi publike, a za nominovane festivale može da glasa publika iz svih svetskih zemalja. Proglašenje pobednika zakazano je za 2. decembar u Roundhouse areni u Londonu, gde će na svečanoj ceremoniji biti dodeljene prestižne nagrade.

Osim za najbolji prekookeanski festival, kategorije uključuju i nagrade za najbolji najveći i mali festival, najbolji zeleni festival, kao i za najbolji line-up i nastup godine.

Svako ko učestvuje u glasanju za neku od kategorija postaje potencijalni dobitnik dve karte za pobednički festival u 2013. godini.

Glasajte za Lovefest (kategorija: Best Overseas Festival).

Editors choice