5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Lovestruck

Lovestruck

Vera Vang (Vera Wang), američka kreatorka kineskog porekla, izabrala je neodoljivu Lejton Mister (Leighton Meester) za reklamnu kampanju najnovije mirisne note Lovestruck. Haljinu koju je zvezda popularne serije ”Gossip Girl” obukla tom prilikom takođe potpisuje Vera Vang. Njen šarmantni Romeo je model Tomi Dan (Tommy Dunn) , a fotograf koji je zaslužan za ovaj izvanredan projekat je Karte Smit (Carter Smith). Poznata modna kreatorka je pronašla inspiraciju u drami Vilijema Šekspira (William Shakespeare), a nedavno čak i izjavila da je Lovestruck nova definicija Romea i Julije, seksipilan, senzualan i nezaustavljiv. Ona takođe navodi da je tema nove arome obuzetost, nepojmljiv i beznadežan osećaj zaljubljenosti i da bi trebalo da dozvolimo sebi da osetimo strast uprkos svojim unutrašnjim borbama, situaciji i posledicama. Vera Vang je u svom domu u Njujorku nedavno organizovala promociju parfema Lovestruck koji ćemo ovog leta moći da pronađemo i u prodavnicama širom sveta.

Leighton.Meester.Vera .Wang .Lovestruck.Fragrence.Ad 600 x 433 Lovestruck Slika 21 Lovestruck slika 12 Lovestruck Leighton Meester Vera Wang Commercial 600 x 399 Lovestruck slika 4 Lovestruck room600 x 399 Lovestruck Vera Wang 600 x 368 Lovestruck slika 32 Lovestruck slika 5 Lovestruck 600 x 399 Lovestruck boxes.600 x 399 Lovestruck
Marija Gavrilović je devojka koja živi za skijanje, maštanje, slan miris mora i šoping. Nikada joj nije dosadno. Inspiraciju pronalazi svuda, a kreativnu energiju usmerava ka svima koji umeju da je prepoznaju. Voli penušava vina, vatru u kaminu, noć, sneg, bambuse, talase i jake mirise.

Editors choice