Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Madonna: Elvis Presley svrgnut sa trona

Madonna: Elvis Presley svrgnut sa trona

Novi album kraljice popa Madone (Madonna) prodat je dosad u 39,000 primeraka, a procenjuje se da će uskoro dospeti na sam vrh američke top liste. Aktivisti za borbu protiv narkotika oštro su kritikovali naziv albuma “MDNA” (što je skraćenica pevačicinog imena) zbog sličnosti sa nazivom droge MDMA (nešto poput ekstazija).

Madona ne bi bila Madona kada odmah ne bi uzvratila servu, pa je na jednom od nastupa pitala publiku koliko ih je videlo “Moli” (skraćenica za MDMA). Naravno, nakon burne reakcije naroda u Americi, pevačica je ovo demantovala i naglasila da ne podržava upotrebu droge, kao i da se sama nikada nije drogirala. ‘Ajde da joj verujemo na reč.

Dodala je i kako je mislila na pesmu koju je napisao njen prijatelj, a koja se zove “Have You Seen Molly?”. Ma kako da ne.

foto4 Madonna: Elvis Presley svrgnut sa trona

Kraljica popa

Video spot za pesmu “Girl Gone Wild” je zabranjen u nekim zemljama, a na YouTubeu je dozvoljen samo za one starije od 18. Takođe su joj zabranili i reklamu za parfem, jer je pevačica u njoj previše golišava.

Bilo kako bilo, Kraljica je oduvala Kralja sa trona – Elvis (Elvis Presley) je imao 11 albuma koji su debitovali na samom vrhu top liste u Britaniji, a Madona sada ima 12.

I dok se Kraljica priprema za predstojeću turneju, poslušajte i pogledajte video spot koji nije zabranjen, barem još uvek.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice