5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Magazin “Original” proslavio drugi rođendan

Magazin “Original” proslavio drugi rođendan

U društvu saradnika i javnih ličnosti Original je proslavio dve godine od objavljivanja prvog broja magazina koji je po merilu mladog budućeg uspešnog čoveka i koji sažima najbolje iz humanitarnog rada Fondacije Novak Đoković i novinarskog rada Nedeljnika.

Rođendansku proslavu upriličenu u restoranu Radost fina kuhinjica ulepšali su reditelj Zdravko Šotra, profesorka Fakulteta političkih nauka Neda Todorović, urednik “Nove Galaksije” Stanko Stojiljković, glumci Lena Bogdanović i Bojan Perić, pevačica Sara Jo i mnogi drugi sagovornici i saradnici magazina Original.

Već dve godine Original, čiji je osnivač Jelena Đoković, radi na promociji pravih vrednosti i ljudi koji su pokazali i dokazali da je moguće uspeti u Srbiji. Objavili smo ekskluzivne intervjue među kojima su i oni sa glumcima Hjuom Džekmenom, Elizabet Mos i Marion Kotijar, predsednikom Svetske banke dr Džimom Jong Kimom, osnivačem Instagrama Kevinom Sistrom, manekenkenkom Karli Klos, Arijanom Hafington i Anom Vintur. Svoje savete i misli sa nama su podelili i modni kreator Džon Galijano i vlasnik kompanije “Virdžin” Ričard Brenson koji ima redovnu kolumnu u Originalu.

magazin original 2 Magazin Original proslavio drugi rođendan

Promovisali smo i srpske stručnjake, start-apove, umetnike. Za nas su govorili najčuveniji profesori Beogradskog univerziteta, glumci i reditelji…

Ideja da imamo magazin trajala je nekoliko godina. Čuli smo puno razloga zašto ne, ali mi smo verovali da ovaj projekat dugujemo svima koji žele da uče, da se razvijaju, da pročitaju nešto korisno i kvalitetno. Želeli smo da stvorimo kutak gde ćemo moći da se inspirišemo i da pokažemo da nas je zapravo puno – svih nas koji tragamo za napretkom, koji negujemo rad i talenat, koji učimo i tražimo nove prilike za razvoj. Original će postati projekat koji okuplja mlade i prvi naš susret sa novom idejom biće u novembru na HR simulaciji koju organizujemo kako bi usavršili veštine teških razgovora za posao. Volela bih da se tu sretnemo”, istakla je Jelena Djoković direktorka magazina.

Misija Originala je da mladima u Srbiji pokaže da nema potrebe da beže iz zemlje, da ovde ima dovoljno inspiracije, i da ako nešto žele to mogu da učine.

Editors choice