Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Magija prvog sastanka

Magija prvog sastanka

Izdvojili smo nekoliko ideja kako i gde da provedete svoj prvi sastanak, od onih klasičnih do sasvim neobičnih. Koji je za vas idealan?

Corbis 42 19940986 Magija prvog sastanka

Zajedno na sajam vina? Zašto da ne!

Šta kažete na tzv. breakfast date? Doručak se ne preskače, to svi znamo. Bilo bi sasvim neobično i zanimljivo da za prvi sastanak odete negde na fine kroasane i kafu sa njim. Zabavan način da započnete dan.

Zašto zajedno ne biste posetili sajam vina? To bi bio odličan način da naučite nešto o vinu, i tako započnete razgovor na najrazličitije teme, preko putovanja do hrane. Ovo je idealna prilika da budete u društvu ljudi koji cene lepe stvari. Uz nekoliko gutljaja dobrog vina bićete opušteni baš onoliko koliko je potrebno.

Priznaćete da smo jedva dočekali lepše vreme. Stoga, pozovite ga na vožnju biciklom ili šetnju pored reke. Ne možete da pogrešite.

Večera ili odlazak u bioskop jeste kliše, ali je isto tako siguran i proveren potez. Što bi se reklo – svoji na svome, pa ukoliko niste raspoloženi za predložene “izlete” dovoljno je samo da izaberete film ili naručite omiljeno jelo.

Kada izaberete mesto, sve ostalo treba da bude lakše. Zadržite prirodnost i nemate šta da izgubite. Ponekad mislim da je muškarcima veća “frka” od prvih sastanaka nego nama. Mi nekako uvek možemo da kažemo – “Ne”. Lepota izbora, gotovo da ne postoji ništa bolje u životu. Ne zaboravite da budete tačne, pristojno obučene za datu priliku i nasmejane. Dozvolite sebi da uživate u svakom trenutku. Jednostavno, budite najbolja verzija sebe.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice