Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Magnetska privlačnost: Zaljubljenost je seksi

Magnetska privlačnost: Zaljubljenost je seksi

1/2

Kad se zaljubite, zračite svojim osećanjima u megavatima. Prosto vam se vidi na licu, u pokretima, u raspoloženju – da blistate. Srećni ste, od dobrog seksa predete kao mačka, sve u vama poručuje da ste zadovoljni i da uživate. I to registruju svi mačori u vašoj blizini.

Odjednom, imate gomilu udvarača. Flertujete u redu pred kasom, sa komšijom koji šeta psa, poštarom, taksistom, kolegama… Prilaze vam i startuju vas kao nikad dotad, na Fejsbuku vas dodaju neki sasvim gotivni tipovi, koji četuju sa vama zato što hoće da se sretnete i upoznate, a ne zato što im je dosadno i nemaju pametnija posla.

prayer love Magnetska privlačnost: Zaljubljenost je seksi

Čudo! I vi uživate u toj pažnji, istovremeno se pitajući otkud sad odjednom toliki broj udvarača i gde su svi oni bili prošle godine kad ste bili utučeni, željni pažnje i spremni da svakome date šansu?

Zaljubljenost je ono što vam daje sjaj, jer svi vole srećne i zadovoljne osobe. Od zaljubljenosti zračite seksepilom, dobrim raspoloženjem i pozitivnošću, kao da se krećete u oblaku dobrih vibracija, koje muškarci oko vas (i ne samo oni) nesvesno registruju.

Potpuno je ista stvar i sa muškarcima. Oni koji su zadovoljni svojom vezom, vrlo su zapaženi. Kad posmatrate nekog tipa koji je nežan prema svojoj devojci, vrednujete ga mnogo više nego nekog koga ne možete da vidite u toj situaciji. A ako vas neko privuče toliko da se usudite da ga startujete ili samo da sa njim stupite u neobaveznu i blago flertujuću konverzaciju, tokom koje vam se on sve više dopada, otkrićete da je zauzet – i da je veoma zaljubljen u svoju devojku. Šta vas je privuklo? Isto ono što ste videli da se događa između dvoje zaljubljenih, iako niste videli. Osetili ste.

Editors choice