Dramatične transformacije jesu ono što nastane kada se šminka pretvori u slikarsku četkicu!

Svi znamo kolika je moć šminke i da ona svakako može prikriti nedostatke i ulepšati ženu.

Ipak, šminkanje je danas postao uobičajen ritual kojeg se pridržava većina žena i svakako da ne možemo reći da su bez šminke neprepoznatljive, već značajno lepše.

Priznajemo da je šminka postala naša najbolja prijateljica, ali svakako ne priznajemo da nam je neophodna, a u prilog tome ide sve veći broj slika žena koje se fotografišu bez šminke i u prirodnom izdanju.

No, danas se bavimo šminkom kao umetničkom formom i u vidu zabave.

Neko se dosetio da je iskoristi kao alatku za prerušavanje, pa možete videti simpatične prikaze Bruna Marsa, Mardž Simpson, devojke-lavice, čoveka iz slike i mnoge druge.

Fotografije su pre svega smešne i duhovite, a šminka samo propratni detalj.

188 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 105 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 98 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 88 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 716 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 625 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 541 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 446 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 360 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može 268 Make up preobražaji: Što šminka može, niko ne može

Violeta Stojanović

Editors choice