MakroArt zamišljen je da fukcioniše kao spona u suptilnoj vezi između kreiranja umetničkog dela, njegove percepcije i prezentacije.

U svrhu ostvarenja tog cilja, jedan od osnovnih zadataka MakroArta jeste promocija i afirmacija umetnika i umetnosti, sa posebnim ciljem da poruka koju šaljemo dođe do mladih i zainteresuje ih da prate kulturna dešavanja, i uživajući stiču nova znanja i iskustva.

Slika 172 MakroArt   edukativna radionica za buduće studente i ljubitelje umetnosti

Prijavljivanje traje do 1. marta

Vođen tom idejom, MakroArt osmislio je edukativnu radionicu za buduće studente, ali i sve ljubitelje umetnosti, u okviru koje organizuje predavanja iz oblasti vizuelne kulture i opšte informisanosti (istorija umetnosti, arhitektura, opšta istorija, muzika, književnost, film i fotografija).

Realizacija programa radionice prilagođena je savremenim metodama obrazovanja koje podstiču kreativno razmišljanje, a podrazumevaju rad u grupama i interaktivna predavanja, od strane stručnjaka iz spomenutih oblasti. Pored predavanja u prijatom prostoru ateljea, osmišljene su posete i obilasci muzeja i galerija, kao i razgovori sa umetnicima i ekskurzije izvan Beograda.

Slika 257 MakroArt   edukativna radionica za buduće studente i ljubitelje umetnosti

Za sve zainteresovane

Prijavljivanje traje do 1. marta, kada će biti održan i javni čas!

Sve dodatne informacije možete pogledati na našem sajtu www.makroart.rs.

Takođe nam se možete obratiti na našoj Facebook strani ili putem mail-a makoart011@gmail.com

Editors choice