Mango: Letnji san

Mango: Letnji san

02. Jul

Glavno lice kampanje je prelepa Ruskinja Ana Selezneva (Анна Селезнёва), obučena u boju slonovače, nežnoroze, safirnoplavu i pastelne nijanse. Povremeno svoje kombinacije dopunjujući elegantnim komadima nakita i naočarima za sunce. Idealno za pustinjski izlet, ali i za vreli gradski asfalt. Tako nežno i lepo.

slika 169 Mango: Letnji san

Čipka u boji slonovače i trikotaža - neodoljivo ženstveno

slika 253 Mango: Letnji san

Asimetrična haljina je još jedan od dominantnih trendova ove sezone, a u pastelnim nijansama ili beloj predstavlja idealan izbor tokom vrelih dana

slika348 Mango: Letnji san

Bela košulja i pantalone visokog struka - vanvremenska elegancija i na visokim temperaturama

slika 432 Mango: Letnji san

Bela čipkana haljina - još jedan neodoljivi komad garderobe koji odiše neprolaznom elegancijom

slika 528 Mango: Letnji san

Maxi haljina u kombinaciji teget plave i safirno plave, i morska maštanja mogu da počnu

slika 629 Mango: Letnji san

Bela boja i prirodni materijali poput lana, pamuka i svile najbolji su izbor leti. A ove sezone pridružila im se i rupičasta trikotaža


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Istok sreće Zapad: Guess Jeans praznična kampanja

Guess predstavlja svoju novu prazničnu reklamnu kampanju koju je priznati fotograf Čen Man snimio u Japanu. U prvom planu je predivna priroda planine Fudži i delovi Tokija, i na jedinstven način spaja istočnu i zapadnu kulturu, suprotstavljajući tradicionalnu japansku okolinu i Guess modernu odeću i aksesoare.

3 u 1: "Buđenje", Il Divo i horor "Hostel"

Fantastična trojka: album "Ancora" italijanske pop grupe Il Divo, "Buđenje", knjiga duhovnog učitelja De Mela, i horor film "Hostel" od koga zastaje dah. Wannabe Magazine vam preporučuje album, film i knjigu.

"Kako sam upoznao vašu majku": Najluđa petorka s TV ekrana

Copy/Paste

Komentari