Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Marija Šarapova zaštitno lice mirisa Avon Luck

Marija Šarapova zaštitno lice mirisa Avon Luck

Međunarodna teniska zvezda, Marija Šarapova, pridružila se Avon porodici, kao zaštitno lice dva nova očaravajuća luksuzna mirisa za muškarce i žene, Avon Luck. Ova simfonija mirisnih nota slavi životne radosti, sve one nesvakidašnje, veličanstvene trenutke i beskrajne životne mogućnosti. Kao vrhunski sportista, poslovna žena i veliki filantrop, Šarapova savršeno oličava duh sreće, zarobljen u bočicama nove Avon linije mirisa.

“Oduševljena sam što predstavljam Avon Luck, mirisnu notu koja nas stalno podseća da zastanemo i istinski uživamo u trenucima pobede”, kaže Šarapova. “Oduvek sam smatrala da što napornije radite, bićete srećniji, jer tada neprestano težite višim ciljevima. Drago mi je što sam u mogućnosti da budem partner Avon kompanije, koja ohrabruje žene širom sveta da ostvaruju svoje snove.”

Marija Šarapova postala zaštitno lice Avon Luck mirisa Fotografija Marija Šarapova zaštitno lice mirisa Avon Luck

“Stvarajući Avon Luck, želeli smo da predočimo miris očaravajuće harizme nekoga ko sam gradi svoju životnu sreću”, objašnjava Patrisija Perez Ajala, direktor marketinga u kompaniji Avon. “Kao jedna od najbolje plasiranih teniserki na svetu i sofisticirana prirodna lepotica, Marija predstavlja savršen sklad energije i sposobnosti. Ona je idealno zaštitino lice mirisa koji odiše srećom i čini da se osećate kao da se nalazite na vrhu sveta.”

Avon Luck toaletna voda biće dostupna za naručivanje preko Avon predstavnika u Evropi od septembra 2014.

O kompaniji Avon

Avon, kompanija za žene, jedna je od vodećih kompanija u industriji kozmetike, sa godišnjim prihodom od 10 milijardi dolara. Kao jedna od najvećih svetskih kompanija direktne prodaje, Avon nudi svoje proizvode ženama u više od 100 zemalja i ima oko 6,4 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvodna linija uključuje kozmetičke, ali i modne i proizvode za kuću, a neki od najpoznatijih brendova su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques i Solutions. Tokom 2011. godine Avon je svrstan među najbolje svetske brendove u Interbrand izveštaju najboljih i najvrednijih globalnih brendova. Za više informacija, posetite stranicu www.avon.rs.

Editors choice