5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Marina Abramović kao počasni profesor Muzičke akademije “Alfa” Univerziteta

Marina Abramović kao počasni profesor Muzičke akademije “Alfa” Univerziteta

Na svečanoj ceremoniji u Beogradu, za počasnog profesora Muzičke Akademije “Alfa” Univerziteta, imenovana istaknuta umetnica performansa Marini Abramović, koja je ujedno i dobitnica ovogodišnje Nagrade Braća Karić u oblasti umetnosti.

Povelju počasnog profesora Marini Abramović urucila je Danica Karić, idejni tvorac koncepta Muzičke Akademije Alfa univerziteta, dok se osnivač Karić Fondacije i predsednik Saveta “Alfa” univerziteta  Milanka Karić obratila pristunima prigodnim govorom.

Dodela zvanja pocasnog profesora Alfa Univerziteta Marini Abramovic Marina Abramović kao počasni profesor Muzičke akademije Alfa Univerziteta

Povelju počasnog profesora Marini Abramović urucila je Danica Karić

Gospođa Avramović je skoro sat vremena odgovarala na pitanja studenata Akademije umetnosti, Muzičke Akademije, Fakulteta za menadžment “Alfa” univerziteta, kao i drugih uvaženih zvanica. Marina je govorila i o osnivanju  instituta za performans 2014. godine čiji je arhitekta poznati Rem Kolhas. Obećala je da će uskoro da se vrati na Univerzitet da održi  predavanje.

Dodela zvanja pocasnog profesora Alfa Univerziteta Marini Abramovic 7 Marina Abramović kao počasni profesor Muzičke akademije Alfa Univerziteta

Dobitnica ovogodišnje Nagrade Braća Karić u oblasti umetnosti

U publici su između ostalih bili Marinin brat prof. Velimir Abramović, bratanica Ivana Abramović, Olivera Katarina, Mane Sakić, Aleksandra Perović, Ana Sofrenović, Žana Poliakov, Aleksandar Đuričić i mnoge druge uvažene zvanice.

Editors choice