5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Marko Mitanovski na London Fashion Week-u!

Marko Mitanovski na London Fashion Week-u!

Zahvaljujući odličnoj saradnji Belgrade Fashion Week-a i Fashion Scout organizacije, koja predstavlja jednu od najvažnijih modnih organizacija za plasiranje savremenih modnih doizajnera u Londonu, Marko Mitanovski će imati priliku da predstavi svoj rad tokom London Fashion Week-a

Ovo nije Markova prva revija u Londonu, jer je još 2009. godine bio jedan od četiri vodeća mlada dizajnera odabrana da predstave svoj rad u okviru – One to Watch programa. Još tada je svojim sjajnim konstrukcijama, koje obiluju detaljima i preciznom geometrijom, Marko pobudio ogromno interesovanje modne publike, te su se njegovi odevni komadi pojavili na stranicama vodećih međunarodnih štampanih izdanja modnih časopisa kao što su “Dazed”, “Elle”, “Grazie”, kao i elektronskog izdanja časopisa “Vogue” (www.vogue.co.uk).

Ove sezone Marko predstavlja svoju kolekciju za jesen-zimu 2015/16. i ostaje dosledan avangardnoj eleganciji kao svom zaštitom znaku, koju je oživeo u koži i lateksu. Modna publika će u novoj kolekciji imati prilike da uoči i Markovu zaokupljenost spoljnim svetom koji je poslužio kao podsticaj za stvaranje jedne istinski revolucionarne modne priče. Markova nova kolekcija upotpunjena je čarobnim modnim dodacima sa posebno dizajniranim nakitom, ali i saradnjom sa vajarom koji je kostimima udahnuo gotovo arheološku preciznost.

Markove promišljene i upečatljive kreacije su nadahnute prirodom, pticama i skeletima reptila. Međutim, kada se malo podrobnije analiziraju, uočava se snažan uticaj arhitekture i istorijskih kostima renesanse i viktorijanske ere, što ukazuje na njegov neiscrpan stvaralački potencijal i opsežno znanje koje primenjuje kada se bavi temama koje ne pripadaju svetu mode.

Njegove odevne predmete izvanrednog dizajna nose čuvene zvezde poput Lejdi Gage, Sofi Elis-Bekstor, Palome Fejt i Stiva Strejndža.

Ova kolekcija će ekskluzivno biti predstavljena i kod nas tokom Beogradske nedelje mode u aprilu mesecu.

marko mitanovski na london fashion weeku 1 Marko Mitanovski na London Fashion Week u!

Editors choice