Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za “Fiasco” jul 2011.

Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za “Fiasco” jul 2011.

Brazilski model Marlon Teišeira (Marlon Teixeira) trenutno je jedan od najtraženijih modela. Dečko koji nezaustavljivo korača kao vrhu modne industrije, krasi stranice julskog izdanja magazine “Fiasco”, a društvo mu pravi Mark Vestinghaus (Mark Westinghouse). U neobično jednostavnom editorijalu, koji je zabeležio objektiv Lorenca Markučija (Lorenzo Marcucci), komade koje će ovi modeli nositi pažljivo je odabrao stilista Ivan Bončev (Ivan Bontchev).

Slika 1.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 2.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 3.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 4.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 5.6 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. SLika 6.1 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. SLika 7. Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 8.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 9.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011.
Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Editors choice