Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za “Fiasco” jul 2011.

Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za “Fiasco” jul 2011.

Brazilski model Marlon Teišeira (Marlon Teixeira) trenutno je jedan od najtraženijih modela. Dečko koji nezaustavljivo korača kao vrhu modne industrije, krasi stranice julskog izdanja magazine “Fiasco”, a društvo mu pravi Mark Vestinghaus (Mark Westinghouse). U neobično jednostavnom editorijalu, koji je zabeležio objektiv Lorenca Markučija (Lorenzo Marcucci), komade koje će ovi modeli nositi pažljivo je odabrao stilista Ivan Bončev (Ivan Bontchev).

Slika 1.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 2.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 3.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 4.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 5.6 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. SLika 6.1 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. SLika 7. Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 8.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 9.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011.
Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…