Brazilski model Marlon Teišeira (Marlon Teixeira) trenutno je jedan od najtraženijih modela. Dečko koji nezaustavljivo korača kao vrhu modne industrije, krasi stranice julskog izdanja magazine “Fiasco”, a društvo mu pravi Mark Vestinghaus (Mark Westinghouse). U neobično jednostavnom editorijalu, koji je zabeležio objektiv Lorenca Markučija (Lorenzo Marcucci), komade koje će ovi modeli nositi pažljivo je odabrao stilista Ivan Bončev (Ivan Bontchev).

Slika 1.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 2.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 3.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 4.4 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 5.6 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. SLika 6.1 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. SLika 7. Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 8.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011. Slika 9.2 Marlon Teixeira i Mark Westinghouse za Fiasco jul 2011.
Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Editors choice