Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Masovna spust-trka na Kopaoniku

Masovna spust-trka na Kopaoniku

Kopaonik će u subotu, 2. marta, biti mesto na kome će skijaši i snouborderi imati priliku da stanu jedni drugima na crtu, u najmasovnijoj spust-trci ikada održanoj u Srbiji! Dvesta takmičara će na trci Red Bull Home Run startovati istovremeno sa Pančićevog vrha i to trčeći do svojih skija ili bordova, nakon čega ih očekuje 1,200 metara duga “pista” za spust. Pobednik će biti takmičar koji prvi prođe ciljnu liniju, koja će se nalaziti u Dolini sportova.

Ko je brži, ko je atraktivniji, ko je spretniji – skijaši ili borderi, večito je pitanje. Pored ovih pitanja, uvek je postojala polemika među zaljubljenicima u zimske sportove ko je najbolji u društvu. Neke od ovih dilema biće razjašnjene drugog marta u 16 časova na Red Bull Home Run trci, koja će se održati na Kopaoniku.

Najbolji srpski skijaši i borderi pred sobom će imati izazov koji neće biti nimalo lak, jer će takmičari startovati sa Pančićevog vrha i to trčeći 100 metara pod punom opremom do svojih skija i bordova. Nakon što prikače svoje daske, očekuje ih pista duga 1,200 metara koju će specijalno za ovu priliku “upeglati” Skijališta Srbije.

RB Trka na Kopu 2 Masovna spust trka na Kopaoniku

Najbolji srpski skijaši i borderi, njih ukupno 200, imaće priliku da izađu na crtu jedni drugima u najmasovnijoj spust-trci u Srbiji

Pobednike u kategoriji skijaša i bordera očekuju vredne nagrade, a posebna nagrada očekuje takmičara koji se na startu trke pojavi u najoriginalnijem kostimu.

Najavom iz MK Mountain Resort-a da su smeštajni kapaciteti rasprodati, više hiljada posetilaca biće u prilici da uživa u ovoj nesvakidašnjoj trci.

Editors choice