Proverite šta nam je novo doneo lookbook Massimo Dutti. Sve same poslastice za ljubitelje mode. Još uvek se bavimo zimskom kolekcijom, jer to nam je sada već neophodno. Volimo Massimo Dutti, što ga onda ne bismo i poneli? Ovaj španski modni trend donosi nam po koju novinu koja se još uvek nije našla u našem garderoberu. Tu je široki spektar odeće i aksesoara koji garantuju šik izgled i osećaj topline.

Želeli biste da zablistate svojim autfitom, ali vam niske temperature napolju prave problem? Imamo rešenje, kaputi iz ove kolekcije zaseniće sve i daće lični pečat vašem izgledu. Kažite doviđenja dosadnim jaknama i jednim te istim kombinacijama. Stavite svoju kreativnost na probu. Spremni smo sa vama da podelimo ideje koje dolaze iz Španije i kolekcije Massimo Dutti. Bacite pogled, jer ovo izdvajamo iz ove sezone.

Slika 188 Massimo Dutti: Osećaj topline na prvom mestu

Prkosite hladnim danima uz pomoć baš ovih modela

Slika 268 Massimo Dutti: Osećaj topline na prvom mestu

Crno, kao sigurna opcija

Slika 352 Massimo Dutti: Osećaj topline na prvom mestu

Modeli koji odišu posebnošću

Slika 443 Massimo Dutti: Osećaj topline na prvom mestu

Mi glasamo za bež, jer se lako uklapa i nikad nije promašaj


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice