Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011.

Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011.

Pop kraljica Madona (Madonna), njena ćerka Lola i Keli Ozborn (Kelly Osbourne) su se udružile kako bi kampanja brenda Material Girl bila što bolja. Brend je namenjen tinejdžerkama, Lola je umetnički genije iza projekta, a mama Madona je tu da nauči ćerku biznisu. Fotografije su rađene po celom Njujorku, a neke od lokacija su: Times Square, Rockefeller Plaza, Soho, the West Village, Little Italy, Chinatown, Empire State Building.

Keli je izjavila da je oduševljena Lolom i da je presrećna što je lice ovog brenda. Za Lolu je rekla da ima neverovatan modni instinkt, a Madona joj je tokom odrastanja bila idol i uzor u oblačenju. Dvadesetšetogodišnja ćerka legenarnog Ozija Ozborna (Ozzy Osbourne), je pre nekoliko godina obradila Madonin hit iz osamdesetih – “Papa Don’t Preach”.

Keli je zamenila Tejlor Momzen (Taylor Momsen), koja je bila prvobitno lice brenda, ali koja nije ispunila očekivanja Madone i njene naslednice.

Odeću možete kupiti online ili u robnim kućama Macy’s, a za ostale informacije posetite Facebook stranicu.

127 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 217 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 312 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 412 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 512 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 68 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 77 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 95 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 104 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 88 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 1114 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 128 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 136 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011. 144 Material Girl kampanja za jesen/zimu 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice