5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

“McCann Beograd” najuspešnija agencija u regionu

“McCann Beograd” najuspešnija agencija u regionu

“McCann Beograd“ je proglašen agencijom godine po izboru specijalizovanog portala za oglašavanje “Media Marketing“ koji je jednoglasno podržan od strane žirija “BalCannes“ revije, koji čine predstavnici specijalizovanih medija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

“Agencija “McCann Beograd“ je zahvaljujući kreativnosti mladih profesionalaca i kvalitetu rada i usluga koje doprinose dobrim poslovnim rezultatima naših klijenata još jednom dokazao da je najuspešnija agencija, zbog čega sam veoma ponosan. Ova nagrada potvrda je naše vizije da budemo najpoželjniji komunikacijski partner svim našim partnerima, bilo da se radi o lokalnim, regionalnim ili multinacionalnim kompanijama.”, rekao je povodom ovog značajnog priznanja Srđan Šaper, osnivač “I&F McCann Grupe”, u okviru koje posluje agencija “McCann Beograd“.

Srđan Šaper osnivač IF McCann Grupe1 McCann Beograd najuspešnija agencija u regionu

Srđan Šaper, osnivač I&F McCann Grupe

Na ovogodišnjoj „BalCannes“ reviji najboljih kampanja prijavljeno je rekordnih 148 radova 57 agencija iz šest zemalja regiona. U finalnom izboru 25 najboljih regionalnih kampanja agencija “McCann Beograd“ zastupljena je sa maksimalnih tri rada: kampanja “Drama u taksiju“ realizovana za Jugoslovensko dramsko pozorište u Beogradu, nastavak kampanje “Može“ za Raiffeisen banku i kampanja “Pluća grada“ koju je kreativni tim agencije “McCann Beograd“ osmislio i realizovao za “MK Mountain Resort“. Agencije “McCann“ u Beogradu, Skoplju, Podgorici i Sarajevu koje posluju u okviru “I&F McCann Grupe“ ove godine su na “BalCannes“ prijavile 14 radova. Pored tri kampanje agencije “McCann Beograd“ na finalnoj reviji prikazana je i kampanja “Skopsko“ koju je za Skopsku pivaru realizovala agencija “McCann Skopje“.

Kampanja “Drama u taksiju“ dobila je i nagradu “SoMoBorac“ koja se na Weekend Media Festivalu dodeljuje najboljim kampanjama u oblasti digitalnih medija i društvenih mreža.

Milena Kvapil copywriter u aganciji McCann Beograd primili je nagradu SoMoBorac u ime agencije McCann Beograd najuspešnija agencija u regionu

Milena Kvapil, copywriter u aganciji McCann Beograd primili je nagradu SoMoBorac u ime agencije

“Jako nas raduju obe nagrade, prva za najuspešniju agenciju, druga za viralni block buster za kampanju “Drama u taksiju“. Mnogo je izazova u svakodnevnom radu što od nas zahteva da se stalno usavršavamo. Potvrda od strane same industije za nas je značajan pokazatelj da u tome uspevamo i inspiriše nas da budemo najbolji što možemo.“, izjavila je Olivera Perković, direktorka agencije “McCann Beograd“.

Weekend Media Festival koji se po sedmi put održava u hrvatskom gradu Rovinj okuplja zaposlene u komunikacionoj industriji regiona, agencije, medije i oglašivače, u potpunosti je opravdao titulu najvećeg marketinškog događaja godine.

Editors choice