Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Medica Aesthetica: Otarasite se nesavršenosti, odmah!

Medica Aesthetica: Otarasite se nesavršenosti, odmah!

Hala 2 na Beogradskom sajmu, tokom proteklog vikenda je bila mesto na kojem je održan 24. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja.

Događaj pod nazivom “Dodir Pariza”, održava se dva puta godišnje, ima međunarodni karakter i predstavlja najveći “beauty sajam” na području Jugoistočne Evrope. Pored brojnih poznatih izlagača, svoj program za hladnije dane koji su pred nama, predstavio je i estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica iz Beograda.
medica estetika Medica Aesthetica: Otarasite se nesavršenosti, odmah!
Kako se tokom sajma moglo čuti, naredni meseci predstavljaju idealno vreme za tretmane kao što su hemijski pilinzi, laserska epilacija celog tela i uklanjanje strija pomoću kojih će telo sa prvim danima proleća zasijati kao dugo čekani zraci sunca. Centar Medica Aesthetica, smešten u jednoj od najlepših ulica Vračara, predstavio je posetiocima sajma svoj program u okviru kojeg, u narednom periodu preporučuje tretmane laserom najnovije generacije (Fotona, SharpLight) kao i tretmane hemijskim pilinzima.
Medica Aesthetica aparat Medica Aesthetica: Otarasite se nesavršenosti, odmah!
Najsavremeniji dermatološki laseri, omogućuju izvođenje tretmana koji se sa pravom smatraju budućnošću medicine. Zahvaljujući sistemu za hlađenje koji na taj način sprečava zagrevanje kože, nakon tretmana nema crvenila. Sa SharpLight laserom, epilacija celog tela u estetsko-edukativnom centru Medica Aesthetica je u potpunosti bezbedna, efikasna i praktično bezbolna.
Medica Aesthetica podizanje grudi Medica Aesthetica: Otarasite se nesavršenosti, odmah!
Sa druge strane, dostupna je i terapija Er:YAG laserom koja se širom sveta smatra najboljom za uklanjanje strija ali i tretiranje različitih vrsta ožiljaka. Zahvaljujući novoj tehnologiji, koža se tokom rada lasera ne oštećuje niti postoji potreba za korišćenjem krema ili drugih kozmetičkih preparata kojima bi se naknadno povećala cena tretmana.
Medica Aesthetica sajam Medica Aesthetica: Otarasite se nesavršenosti, odmah!
Istovremeno, u izložbenom prostoru centra Medica Aesthetica su predstavljeni i proizvodi iz Inno-Peel opsega koji na naše tržište stižu iz InnoAeshtetics laboratorije, jedne od vodećih svetskih laboratorija na polju estetske medicine. Proizvodi ove renomirane kuće iz Barselone, u centru Medica Aesthetica se koriste za izvođenje terapije hemijskim pilinzima. Kako je prikazano, predstavljeni preparati poboljšavaju funkciju kože, umiruju zapaljenske procese, zahvaljujući njima se koža manje masti i podstiču se njene dublje strukture na regeneraciiju.
Hemijski pilinzi, pogodni su za regeneraciju i revitalizaciju kože lica, vrata, dekoltea i šaka, uklanjanje flekica (hiperpigmentacija) sa istih kao i za terapiju akni i ožiljaka od akni.
Medica Aesthetica doktori Medica Aesthetica: Otarasite se nesavršenosti, odmah!
Predstavnici estetsko-edukativnog centra Medica Aesthetica, sa ponosom ističu da se njima obraćaju mahom odlučni ljudi, koji žele rezultate bez kompromisa.

Editors choice