5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Medica Aesthetica – Za pun sjaj lica i tela

Medica Aesthetica – Za pun sjaj lica i tela

Jedinstveni estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica, organizovao je druženje sa predstavnicima medija u restoranu Panta Rei na Dorćolu. Pored srdačnih, neformalnih razgovora o svetskim trendovima u oblasti estetske medicine, predstavnici ovog centra su tokom svog obraćanja predstavili i neke od tretmana koje preporučuju ženama i muškarcima koji od svog izgleda žele uvek maksimum bez ikakvih kompromisa.

predstavnica Medica Aesthetica centra i voditelj Branko Veselinovic Medica Aesthetica   Za pun sjaj lica i tela
Stvoren sa vizijom da ljudima pruži priliku za isticanje svoje prirodne lepote, centar Medica Aesthetica svoje tretmane prilagođava svakome individualno.

„Pregledi i konsultacije u našem centru su besplatni, jer je u ovoj oblasti medicine najvažnije odabrati pravu metodu za svaki tip kože i tela ponaosob. Svaki organizam reaguje makar za nijansu drugačije, a naša je obaveza da svima omogućimo da postignu maksimalne rezultate.“ – izjavila je dr Marina Stolić.

Tokom detaljne prezentacije tretmana sukcesivnom vakumskom masažom (tretman SPM aparatom), zatim biološkim filerima i mezonitima, dr Stolić je nekoliko puta podvukla da ove savremene metode omogućavaju ljudima da se neposredno nakon tretmana vrate svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Medica Aesthetica Medica Aesthetica   Za pun sjaj lica i tela

„Pomoću SPM aparata, ciljano se razbija i leči celulit, kao i skidaju masne naslage sa željenih delova tela. Tretman se može ponavljati svakog dana i idealan je za brzo i efikasno skidanje suvišnih kilograma uz postizanje dugotrajnog efekta.“ – istakla je dr Stolić tretmane mezonitima opisala kao revoluciju u nehirurškom podmlađivanju lica i tela koja se dogodila tokom poslednjih godina.

“Mezoniti su biorazgradiva vlakna koja se plasiraju uz pomoć iglica različite dužine i promera. Implantacija niti u potkožno tkivo ima odličan lifting efekat i popravlja kvalitet i tonus kože do savršenstva.” Široka primena tretmana biološkim filerima, opisana je kroz brojne primere svetskih zvezda poput Kim Kardašijan, Bar Rafaeli, Šeron Stoun, Žizel Bundsen koje ih koriste. Poseban osvrt, upućen je na takozvani “Drakulin tretman” kojim se postiže podmlađivanje kože uz pomoć faktora rasta iz plazme.

„Naše telo je jedino mesto na svetu u kojem moramo da živimo, stoga o njemu moramo brinuti.“ – Ovom rečenicom, na najbolji način se opisuje pokretačka snaga zaposlenih u Estetsko-edukativnom centru Medica Aesthetica iz Beograda i uloga ovog centra u modernoj svakodnevici svakog čoveka.

Editors choice