Ljubav i veze: Rakovi su se krajem prošlog meseca zaljubili, ako nisu, sam početak avgusta donosi im baš lepu ljubavnu priču. Baš onakvu kakvu oni žele, romantičnu, ušuškanu i da prija svim čulima. Drage Račice, vi blistate i u ovom periodu idete u sve moguće salone lepote, ova Venerica u vašem znaku veoma vam prija. Rakovi treće dekade koji su u dugoj vezi mogli bi u narednih par nedelja ozbiljno da ozvaniče svoj odnos. Rakovi dragi, koristite ove pozitivne aspekte i nemojte se prepuštati slatkišima u neograničenim količinama.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Rak Mesečni horoskop za avgust 2014: Rak

Karijera i novac: Ukoliko radite u nekoj ustanovi sa decom ili se bavite nekim lepim umetničkim poslom, naredni period bi mogao da donese neke lepe novine, bilo da se radi o povećanju plate, bilo da je u pitanju neki novi projekat na kom ćete raditi sa velikim oduševljenjem. U ovom periodu dosta trošite, pa ukoliko mislite malo da uštedite za jesen sada je pravo vreme za to. Ukoliko tražite novi posao moraćete da se strpite do samog kraja meseca.

Telo i duh: Ukoliko tokom jula niste unosili mnogo kalorija vaše telo se sada dobro oseća. U svakom slučaju malo džoginga pored reke nikome ne može da škodi, pa se aktivirajte, dragi Rakovi.

Savet meseca: Iskoristite prve nedelje avgusta za druženje sa prijateljima, porodicom i možda nekom simpatijom, sada imate podršku neba za to. Napunite baterije za jesen, kada ćete ipak morati malo više da radite.

Milica Popović

 

Editors choice