Ljubav i veze: Lepe Ribe će biti predmet pogleda nekih”opsnih”tipova, možda nekog u uniformi ili nekog hirurga. Sve će vas to dodatno privlačiti i ulivati vam naboj i pozitivnu stranu. Zauzetim predstavnicima znaka Riba sledi miran period. Ukoliko ste zauzeti, udvaranje osoba sa strane nemojte uzeti za ozbiljno i nemojte dovoditi opstanak svoje veze u pitanje zbog te osobe. Ta osoba nema ozbiljnih namera sa vama. Vaš trenutni partner je mnogo vredniji pažnje. Dobra komunikacija sa prijateljima.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Ribe1 Mesečni horoskop za avgust 2014: Riba

Karijera i novac: Imaćete dosta energije na poslovnom planu. Borićete se za viši položaj, bolje uslove rada ili pak neki projekat. Istrajaćete u tome i u narednom periodu možete očekivati pohvale za svoje zalaganje. Novca još uvek nema dovoljno. Za popravljanje finansijske situacije morate sačekati jesen. Ukoliko razmišlajte o sređivanju doma tokom prve polovine avgusta bi bilo dobro da odradite sve veće radove, ako čekate kraj avgusta nedostajae vam finansija za celu priču.

Telo i duh: Kao da vas je ovaj Mars u Škorpiji malo prodrmao. Poslednjih mesec dana ste se osećali nekao umorno i malaksalo, pa vam sve ovo dođe kao buđenje.

Savet meseca: Poslovna situacija koja je više nego dobra i poneki pogled nekog mangupa se ne propuštaju ovog avgusta. Iskoristite zvazde i njihov uticaj okrenite u svoju korist. Uživajte!

Milica Popović

 

Editors choice