Ljubav i veze: Vagice, vama trenutna planetarna konstalacija prija i te kako kada je ljubav u pitanju. Udvaranje muškarca na položaju ili možda direktno nadređenog obeležiće avgust mnogim slobodnim predstavnicama ovog jesenjeg znaka. Zauzeti će uživati u pažnji partnera posle dužeg vremena. Vaše terazije opet će biti u ravnoteži. Vage treće dekade još uvek osećaju tragove tranzitnog Marsa, pa mogu p0nekad plahovito reagovati i biti bezrazložno ljute na partnera i okruženje. Spustite loptu, drage Vage, i kad god biste se naljutile na nekoga setite se da ste ipak možda vi to izazvale svojim stavom.

Karijera i novac: Još uvek nema novca u meri koja vama treba. Na poslu je napeta atmosfera i imaćete utisak da niko ne primećuje vaš trud i zalaganje. Za sve što želite moraćete duplo više da se potrudite i da date svoj maksimum. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa kolegama, jer ćete kao i uvek na kraju vi biti ti koji se loše osećaju zbog napetih međuljudskih odnosa u firmi. Izbrojte do 10, povucite se i bićete ponosne na svoju odluku da ipak ne morate vi da ispravljate sve “krive Drine”.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Vaga Mesečni horoskop za avgust 2014: Vaga

Telo i duh: Nervira vas situacija na poslu, pa samim tim će avgust obeležiti glavobolje i nervoza. Počnite da trenirate neki sport i posvetite se svom telu tokom ovog meseca.

Savet meseca: Ne nervirajte se zbog poslovne situacije, doći će i ta jesen kada će se Vaga opet osećati kako zaslužuje. Uživate u pažnji i ljubavi partnera i prijatelja.

Milica Popović 

Editors choice