5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Mesečni horoskop za avgust 2014: Vodolija

Mesečni horoskop za avgust 2014: Vodolija

Ljubav i veze: Mnoge Vodolije će se u narednom periodu preispitivati o svojoj aktuelnoj vezi. Kao da više ne možete da podnesete stalne napade partnera i svađe koje su postale sve učestalije. Slobodnim predstavnicima znaka još uvek ne dolazi ljubav u pravom smislu te reči, ali dok čekate na emociju pažnju vam privlači osoba apsolutna suprotna vama. Može postojati značajna razlika u godinama. Možda vam veza sa ovom osobom neće garantovati nikakvu emotivnu potporu, ali će strasti biti, pa ukoliko biste želeli da kraj leta 2014.godine provedete u strasnom zagrljaju samo napred!

Karijera i novac: Pronalazak posla u inostanstvu ili inostanoj kompaniji. Novac takođe dolazi izdaleka, pa ukoliko očekujete neku pozajmicu konkurišite za kredit ili u inostranoj banci ili preko rođaka koji žive daleko. Ukoliko radite izbegavajte svađe sa kolegama i pokušajte da se izdignete iznad situacije. Neko će pokušati da vas isprovocira komentarima koji nikako nisu na mestu.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Vodolija Mesečni horoskop za avgust 2014: Vodolija

Telo i duh: Malo ste klonuli duhom, što nikako ne liči na vas. Napeti ste i sve češće ćete osećati glavobolje. Neka blaga aktivnost, kao što je šetnja pored reke može dosta popraviti vaše raspoloženje. Samo pozitivno drage Vodolijice i pitanje je dana kada ćete opet biti nasmejani i veseli.

Savet meseca: Koristite dobro postavljene planete u vašem polju inostranstva, pa ako ne za posao ili novac vidite da se bar zaljubite u nekog stranca ili nekoga koga upoznate na putu. Nikad se ne zna!

Milica Popović

Editors choice