Ljubav i veze: Jun će biti mesec u kom će sentimentalni život rođenih u znaku Device biti nešto neuobičajniji, jer će imati drugačije potrebe i očekivanja od partnera. Takođe, Device će ovog meseca u mislima biti kilometrima udaljeni od mesta na kom se nalaze. Sećanje na neku staru vezu, neprežaljenu ljubav zaokupljaće im misli. Od potencijalnih partnera tražiće više od uobičajenih priča vezanih za površne teme. Device ovog meseca žele više.

87ddc047ae82ba0e130dd1f31ca70d9b Mesečni horoskop za jun 2014: Devica

Karijera i novac: Sunce se pojavljuje u kući karijere, obećavajući uspeh i zadovoljstvo. Saradnci i posovni partneri svaku vašu ideju saslušaće i u vama videti mogućeg lidera. Svaki projekat koji pokrenete biće uspešan, a ukoliko naiđete na problem kolege će vam pritrčati u pomoć. Samo polako, prevelikih očekivanja. Mudro iskoristite ovaj period da osigurate svoju poziciju.

Telo i duh: Nećete imati problema sa zdravljem, ali će vam manjkati koncentracije i brzo ćete se umarati. U poslednjoj nedelji juna izbegavajte preteran napor i postarajte se da dovoljno vremena provodite van radnog mesta.

Savet meseca: Kontaktirajte prijatelje sa kojima se niste čuli duži vremenski period i ugovorite ponovni susret.

Izvor fotografija: pinterest.com

Maja Bunčić

Editors choice