Ljubav i veze: Ovaj period sa sobom nosi zbunjujuću emotivnu atmosferu. Ako ste u vezi ili braku sumnjaćete u svoje razloge za investiranost u opstanak odnosa. Rastrzanost sumnjom i frustracija koju partner izaziva držaće vas u veoma iritabilnom raspoloženju. Najbolje što možete učiniti za svoj odnos je sumnje držati ispod površine i čekati staloženiji period da donesete bilo kakvu odluku ili sumnju isterate na čistinu i raspravite sa partnerom.

Karijera i novac: Budite sigurni da ne shvataju svi oko vas koliko ste ozbiljni. Ukoliko vam se desi 01. ili 02, da vaše kolege pokažu izvesnu dozu neozbiljnosti, iz puke dosade, postarajte se da ih uposlite. Time ćete pokazati koliko ste ozbiljni, a i dobro doneti poslu. Može vam se desiti 06. i 07. da osetite mali pad energije, ali nemojte sebe osuđivati zbog toga. Dajete sve od sebe, a sigurno ste zaslužili baš tu toplu, mirišljavu kupku. Zato ugodite sebi! Kada ste se zadnji put sa prijateljima zabavili u prirodi? Nije sve u poslu!

TBE 051911 Mesečni horoskop za jun 2014: Jarac

Telo i duh: Muči vas kilaža. Onih par dodatnih kilograma koje ste dobili u toku zimskog perioda sada počinju da vam smetaju. Razmotrite da život prilagodite malo zdravijoj ishrani, jer je sve teže kilažu brzo skinuti.

Savet meseca: Znak inteligencije i snage je i otvoreno prihvatanje pomoći u trenucima u kojima je neophodna.

Lenka Gatić

Editors choice