Advertisement

The Sopranos

Svaki pravi Sporano fan će prepoznati ovaj diner i na slici, i vezati za njega razna dešavanja iz serije, pogotovo sam kraj. Holsten’s je pravi diner, smešten u Blumfildu, Nju Džerzi. Nakon što je James Gandolfini, koji je igrao glavnu ulogu, tj Tonija Soprana, preminuo 2013., ovaj restoran je čitavih mesec dana zadržao sto gde je poznata televizijska porodica uvek sedela, rezervisanim “za porodicu Soprano”, kao omaž glumcu. Za ovim stolom se može sedeti tokom nedelje, ali subotom je uvek rezervisan, kada Sporano turistički autobus svraća tu sa turistima. Ako nekada svratiš i ti, ne zaboravi da probaš njihov izvrsni sladoled!

Girls

Sećaš se kada na samom početku HBO-ove hit serije Hana (Lena Dunham) nađe posao kao barista u kafeu Grumpy?Pa možda će ti biti zanimljiva činjenica da je to zaista pravi kafić, koji postoji na više lokacija u Njujorku, s tim što je prvi, originalno u Grinpointu, Bruklin, gde Hana i živi. Stvarni barisiti iz ovog kafića su iz nekog razloga veoma javno iskazali svoju netrpeljivost prema likovima Njujorčana u seriji, ali ih to ne sprečava da serviraju preukusna peciva i sjajnu kafu, a ni tebe da ih probaš ukoliko se nađeš u Velikoj Jabuci.

Twin Peaks

Legendarna znamenitost Tvin Piksa, je nadaleko poznati Great Northern Hotel. Kročiti u ovaj prostor znači ući u paralelni univerzum opčinjujuće serije, i podsetiti se iz prve ruke svih onih epizoda koje smo milion puta gledali na malim ekranima. Nakon ture koja uključuje lociranje scena uz mapu sa ubeleženim preciznim scenama i filmskim lokacijama, gornji nivo je rezervisan za uživanje u Dale Cooper koktelu, pitama od višnje ili nadaleko čuvenoj Damn Good kafi.

Here's a perspective you don't see very often: across the river from us!

A post shared by Salish Lodge & Spa (@salishlodgespa) on

Želiš i sama da pronađeš inspiraciju za svoje sledeće putovanje? Onda je pravi trenutak da se pretplatiš na HBO Go uslugu i da je prvih mesec dana korišćenja isprobaš POTPUNO BESPLATNO! Osim toga, svoje omiljene serije i filmove možeš gledati bilo kad i bilo gde – jer je HBO Go dostupan na svim uređajima – od Smart TV-a do telefona, a pored ovih naslova koje smo izdvojili čeka te preko 4000 sati porgrama! 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Tea

Editors choice