Popularni metal sastav Metallica, koji će 15. maja nastupiti u Beogradu, očekuje pregršt posla tokom 2012. godine. Naime, članovi benda planiraju nove izvanredne poduhvate, pa su tako, pored zakazane turneje, najavili novi album. Kako izjavljuje Lars Ulrih (Lars Ulrich), bubnjar ovog slavnog sastava, bend trenutno radi na novom materijalu, a posebno je interesantno da će predstojeći album objaviti bez izdavačke kuće. Lars je, takođe, nagovestio da neće potpuno odstupiti od klasičnog sistema distribucije.

Slika 1 Metallica Metallica ne želi izdavačku kuću za svoj novi album

Jedan od najpopularnijih metal bendova

Njihova popularnost je ogromna, a širom sveta imaju veliki broj obožavalaca, te smo sigurni da će predstojeće pesme veoma brzo osvojiti srca verne publike. Do nekog narednog hita, kao i koncerta na Ušću, uživajte u prelepom evergrinu…


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice