Uživo izvođenje pesme “Human Nature” poznatog pevača Majkla Džeksona (Michael Jackson) pojaviće se na DVD izdanju koje je posvećeno dvadesetpetogodišnjici objavljivanja legendarnog albuma “Bad”. Iako su mnogi muzičari dosad obrađivali ovu numeru koja se pojavila 1992. godine na albumu “Thriller”, niko nije dostigao veličinu čuvenog Majkija. Poznata balada, koju je producirao Kvinsi Džons (Quincy Jones), izvedena je na “Bad Tour” turneji 1988. godine na londonskom stadionu Vembli.

119 Michael Jackson: Neobjavljeni snimak stare pesme

Jedan je kralj popa

Dosad neobjavljeni snimak ove pesme pojaviće se na albumu “Bad 25”, kojim će se obeležiti 25 godina od izlaska čuvenog albuma “Bad” koji se pojavio 1987. godine. Novi album će se pojaviti u obliku deluxe box-set reizdanja i na njemu će se naći novi remiksi i video materijali. Taj set će se sastojati od tri CD-a i jednog DVD-ja sa živim verzijama pesama i spotovima. Izvođenje ove, jedne od najpoznatijih pesama Majkla Džeksona možete pogledati ovde.

Na novom albumu se očekuju i nove verzije Majklovih pesmama koje će obraditi Diplo, Skrileks (Skrillex), A-Trak i Afrodžek (Afrojack). Ovo deluks izdanje će se pojaviti u prodaji od 17. septembra.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice