Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Michael Jackson ponovo na turneji

Michael Jackson ponovo na turneji

Nedavno se na bini američkog festivala “Coachella”, pored pevača Snup Doga (Snoop Dogg) i Dr Drea (Dr. Dre), kao hologram pojavio i reper Tupak Šakur (Tupac Shakur), ubijen 1996. godine.

01. MJ Michael Jackson ponovo na turneji

Ideju o nastupu Majkla Džeksona u vidu holograma njegova porodica dobila je pre dve godine kada sе radilo na projektu pod naslovom “Michael's Cirque du Soleil Show”

Nakon ovakvog poteza, ljudi iz sveta muzike shvatili su da bi “buđenje” muzičkih legendi iz večnog sna u obliku holograma mogla biti sasvim dobra i isplativa ideja, te se ovih dana već priča o “prisustvu” kralja popa na turneji “Unity Tour 2012” grupe The Jacksons.

Onlajn časopis “Gigwise” anketirao je svoje čitaoce i sastavio listu izvođača koje bi publika volela da vidi kako, zahvaljujući hologramskoj tehnologiji, ponovo nastupaju. Trenutno se na prvom mestu nalazi kralj popa Majkl Džekson (Michael Jackson), koji je preminuo 2009. godine. Drugo mesto zauzeo je, činilo se nezamenjivi, Fredi Merkjuri (Freddie Mercury), čija je grupa odlučila da sa Adamom Lambertom (Adam Lambert) kao adekvatnom zamenom ove godine krene na turneju. Možda bi nastup s hologramom, ipak, bila bolja ideja? Na trećoj poziciji nalazi se Elvis Prisli (Elvis Presley), na četvrtoj Džon Lenon (John Lennon), a na petoj legendarni gitarista Džimi Hendriks (Jimmy Hendrix).

Prema rezultatima ankete, čitaoci sajta “Gigwise” najmanje bi voleli da opet prisustvuju nastupu nedavno preminule mlade pevačice Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse).

Koga biste vi od muzičkih legendi koje nisu više sa nama voleli da vidite kako nastupa?


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice