Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Michael Stolworthy

Michael Stolworthy

Dizajner i umetnik Majkl Stolvorti (Michael Stolworthy) sa završenom školom za napredne tehnike organskog modeliranja, 3D animaciju, medije i hortikulturu predstavlja pravi primer multikreativne osobe koja naglašava ono industrijsko u industrijskom dizajnu.

Stolvorti je proveo deceniju tražeći i formirajući svoje kreativne veštine kroz razne poslove. Kao art direktor postprodukcije, kreativni direktor za korporativne događaje i multimedijalni umetnik imao je priliku da sarađuje sa klijentima kao što su Oprah, Paramount i Samsung, gde je prikupio veliko iskustvo i inspiraciju. Upravo ovaj spoj odličnog obrazovanja i velikog iskustva čini ga jednim od najinteresantnijih umetnika današnjice, o čemu svedoče i brojne nagrade koje je osvojio.

Njegova poslednja dela inspirisali su luksuzni restorani i barovi Las Vegasa, u kome je studirao. Stolice koje je dizajnirao predstavljaju, iako su pomalo hladne i jednostavne, idealan komad nameštaja za moderan dom, ali i noćni klub, bar ili restoran.


Nikola Trajković je inženjer, pustolov i urbani kreativac. Zakleti Dorćolac koji najviše voli da živi svuda po malo. Život u Parizu i Istanbulu obogatio je način na koji doživljava modu.

Editors choice