Jesen je počela, a sa njom i kiše i hladnoća. Međutim, još od davnina se zna da postoji takozvano Miholjsko leto, gde nas temperature značajno mogu iznenaditi. Tako će vam jedan dan trebati čizme i deblji džemper, a već sledeći ćete moći da prošetate u letnjoj haljini. Koliko god to bilo iritirajuće, s druge strane to sve može biti i prilika da pokažete sve svoje modne trikove.

Sada je vreme da se poigravate garderobom i da vaš stil u potpunosti dođe do izražaja! Slojevito oblačenje je najzanimljivije, tako da slobodno pustite mašti na volju i kombinujte stvari iz svog garderobera.

Evo kako to rade devojke od stila širom prestonica mode.

Miholjsko leto Obuci se za svaku priliku 1 Miholjsko leto: Obuci se za svaku priliku! Miholjsko leto Obuci se za svaku priliku 5 Miholjsko leto: Obuci se za svaku priliku! Miholjsko leto Obuci se za svaku priliku Miholjsko leto: Obuci se za svaku priliku! Miholjsko leto Obuci se za svaku priliku 2 Miholjsko leto: Obuci se za svaku priliku! Miholjsko leto Obuci se za svaku priliku 4 Miholjsko leto: Obuci se za svaku priliku! Miholjsko leto Obuci se za svaku priliku 6 Miholjsko leto: Obuci se za svaku priliku!

Lenka Gatić

Editors choice