Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kome ćete pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Kome ćete pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Od davnina, jedan od najslikovitijih načina za iskazivanje osećanja bilo je darivanje. Ipak, posebnu težinu, uvek je nosilo odricanje od nečega u čemu uživate zarad užitka osobe do koje vam je stalo. O jedinstvenom osećaju i boljem, slađem, intenzivnijem ukusu poslednjeg zalogaja omiljene čokolade do danas su ispričane mnoge priče. Ali, sve do sada, ni jedna nije slavila poklanjanje poslednje kockice dragoj osobi i posebne emocije koja se na taj način prenosi.

Pomerajući granice načina na koji možemo iskazati nežnost, Milka je osmislila akciju pod nazivom “poslednja kockica”. Suština je jednostavna, u promotivnim pakovanjima se nalazi jedna kockica manje. Jedna kockica, koju će kupac nameniti nekome prema kome gaji dovoljno jake emocije, nekome zbog koga bi se rado odrekao tog poslednjeg, specijalnog trenutka uživanja u Milka čokoladi. Promotivni kod koji se nalazi unutar pakovanja, potrebno je ukucati na sajt www.poslednjakockica.rs, upisati ime i adresu osobe kojoj se poslednja kockica šalje i specijalni lila tim je šalje na pravu adresu. Takođe, moguće je poslati i virtuelnu poruku nežnosti pomoću koje ćete vašoj dragoj osobi staviti do znanja koliko vam znači.

milka cokolada 1 Kome ćete pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Na Milka Facebook stranici mnogi su već rekli u čije ime bi se rado odrekli poslednje kockice uživanja u omiljenom lila zadovoljstvu. A vi? Kome ćete vi pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Editors choice