Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Kome ćete pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Kome ćete pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Od davnina, jedan od najslikovitijih načina za iskazivanje osećanja bilo je darivanje. Ipak, posebnu težinu, uvek je nosilo odricanje od nečega u čemu uživate zarad užitka osobe do koje vam je stalo. O jedinstvenom osećaju i boljem, slađem, intenzivnijem ukusu poslednjeg zalogaja omiljene čokolade do danas su ispričane mnoge priče. Ali, sve do sada, ni jedna nije slavila poklanjanje poslednje kockice dragoj osobi i posebne emocije koja se na taj način prenosi.

Pomerajući granice načina na koji možemo iskazati nežnost, Milka je osmislila akciju pod nazivom “poslednja kockica”. Suština je jednostavna, u promotivnim pakovanjima se nalazi jedna kockica manje. Jedna kockica, koju će kupac nameniti nekome prema kome gaji dovoljno jake emocije, nekome zbog koga bi se rado odrekao tog poslednjeg, specijalnog trenutka uživanja u Milka čokoladi. Promotivni kod koji se nalazi unutar pakovanja, potrebno je ukucati na sajt www.poslednjakockica.rs, upisati ime i adresu osobe kojoj se poslednja kockica šalje i specijalni lila tim je šalje na pravu adresu. Takođe, moguće je poslati i virtuelnu poruku nežnosti pomoću koje ćete vašoj dragoj osobi staviti do znanja koliko vam znači.

milka cokolada 1 Kome ćete pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Na Milka Facebook stranici mnogi su već rekli u čije ime bi se rado odrekli poslednje kockice uživanja u omiljenom lila zadovoljstvu. A vi? Kome ćete vi pokloniti poslednju kockicu Milka čokolade?

Editors choice