Prelepa glumica Mila Jovović (Milla Jovovich) važi za seks-simbol već dugi niz godina. Kako i ne bi, kada joj je otac em Srbin, em doktor, a majka Ruskinja, pa još i glumica. Kao što znate, pojavila se u mnogim akcionim filmovima poput “Petog elementa” (The Fifth Element) i “Pritajenog zla” (Resident Evil). Ali svoju karijeru nije ograničila samo na glumu. Mila voli da peva i to radi veoma lepo.

slika 1mmj Milla Jovovich i novi singl “Electric Sky”

Mila je genetski predodređena da bude lepotica

Nakon debi albuma “The Divine Comedy” iz 1994. godine, koji je bio dobro prihvaćen, Milin glas upoređivan je sa glasom Tori Ejmos (Tori Amos) i Kejt Buš (Kate Bush). Nakon toga, 2004. godine pojavila se i na albumu “Legion of Boom”, koji je izdala grupa The Crystal Method.

Mila nas je ovih dana iznenadila novim singlom “Electric Sky”. Uživajte u pesmi:


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice